Autoriseret kloakservice

Er du husejer, vil du før eller siden skulle forholde dig til din kloakering. Leder du efter hjælp til kloakarbejde af en kompetent kloakmester? Hos Entreprenørfirmaet KRC Randers ApS tilbyder vi autoriseret kloakservice, så du kan overlade det beskidte arbejde til fagmænd.

Vi hjælper private og erhverv i både Viborg, Aarhus, Hobro og omegn, så bor du her, skal du endelig kontakte os, hvis der er brug for kyndig kloakservice. Vi er altid klar til nye udfordringer.

Hvordan undgår du dyre skader med kloakservice?

Hvorfor ikke få hjælp, før der opstår en potentielt alvorlig skade i dit kloaksystem, der kan blive en bekostelig affære for dig? Hos os tilbyder vi en mere eller mindre fast kloakservice, hvor vi holder øje med, om alt er, som det skal være.

Vi holder øje med:

  • ​Afløb
  • Kloakledninger
  • Brønde
  • Renseanlæg

Derudover tilbyder vi selvfølgelig vores hjælp, hvis uheldet allerede er ude. Vi kan sørge for affugtere til din kælder, hvis den står under vand, og vi har det rette pumpeudstyr, der fører vandet væk fra de steder, det ikke burde være.

Hvad koster kloakarbejde?

Ønsker du en pris på kloakarbejde eller kloakservice, skal vi kende dit behov. Vores priser afhænger selvfølgelig af omfanget af dit problem. Dog skal du vide, at vi altid tilbyder et godt tilbud på vores ydelser - uanset størrelse.

Vi tilbyder tilmed professionel rådgivning, så du kan undgå gentagelse af dit kloakproblem eller forebyggelse af de problemer, der ofte kan opstå.

Fortæl om dine ønsker - så deler vi ud af vores ekspertise.

​Kontakt os her for en god pris

​Vi rykker gerne ud og hjælper dig med kloakservice og kloakarbejde, men det kræver selvfølgelig, at du fortæller os om det. Har du behov for hjælp til jordarbejde, anlægsarbejde eller nedbrydning, står vi også til rådighed.

Kontakt os på telefon 40 96 54 75 eller e-mail krcranders@gmail.com, og du vil komme i kontakt med en dygtig kloakmand, der lynhurtigt vil kunne lægge en plan for den videre proces.

Vi har stor erfaring i branchen, og den erfaring ser vi frem til at dele med dig.

Få et gratis tilbud

Udfylg formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLOAKARBEJDE

​Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise

Kontaktoplysninger

ENTREPRENØRFIRMAET KRC RANDERS ApS

Bøsbrovej 126, 8940 Randers SV

Tlf.: 40 96 54 75

E-mail: krcranders@gmail.com

Medlem af: