Eksperter i kloakspuling

​Trænger din husstand eller virksomhedsbygning til rensning af kloak, kan det være en god idé med et kompetent kloakfirma.

Hos Entreprenørfirmaet KRC Randers ApS tilbyder vi en lang række ydelser inden for kloakering - om det så er reparation af skader eller forebyggende kloakservice.

Vi hjælper dagligt private og erhverv i Viborg, Aarhus, Randers og omegn, og vi kommer også gerne og hjælper dig med kloakspuling, eller det du nu måtte have brug for hjælp til.

Med os får du et autoriseret kloakfirma med de rette redskaber og den rette erfaring.

En stoppet kloak kan have store konsekvenser

Kloakken i vores ejendom er ikke noget, vi dagligt skænker synderligt mange tanker. Men når du står med en tilstoppet kloak på hånden, kan det få alvorlige konsekvenser, hvis der ikke bliver gjort noget ved problemet. Heldigvis kan du ringe til os, og selv slippe for besværet.

Vi hjælper gerne med:

  • Spuling af kloak
  • Kloakrensning
  • Stoppet afløb
  • Stoppet kloak​

Derudover tilbyder vi kloakservice, så du forhåbentlig slet ikke skal stå i en situation, hvor kloakspuling bliver nødvendigt. Med kloakservice sørger vi for løbende rensning af kloak, men det fortæller vi gerne mere om, når vi hører fra dig.

Hvad koster kloakspuling?

Er du nysgerrig på vores priser på kloakspuling eller kloakservice? Skal vi give din en endelig pris, skal vi kende dine behov. Ud fra dem udformer vi et godt tilbud til dig.

Vi sætter en ære i vores job, og hos os er en aftale en aftale. Forvent derfor altid den bedste service fra vores pålidelige kloakmænd, når de kommer og udfører et stykke arbejde for dig.

Kontakt os i dag for professionel hjælp

Har du akut brug for kloakspuling, eller ønsker du blot at få afklarende svar på spørgsmål, hører vi gerne fra dig. Fang os på telefon 40 96 54 75 eller e-mail krcranders@gmail.com allerede i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak eller lægge en plan for udførelse af kloakarbejde i din husstand.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan udbedre og forebygge skader eller blot tilbyde rådgivning til dig.​

Få et gratis tilbud

Udfylg formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLOAKARBEJDE

​Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise

Kontaktoplysninger

ENTREPRENØRFIRMAET KRC RANDERS ApS

Bøsbrovej 126, 8940 Randers SV

Tlf.: 40 96 54 75

E-mail: krcranders@gmail.com

Medlem af: