Nedbrydning og sanering af huse og bygninger

​Skal du have udført en større eller mindre nedbrydning? Hos Entreprenørfirmaet KRC Randers ApS har vi specialiseret os i nedrivning, brandsanering og miljøsanering.

Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Randers, Aarhus og Viborg samt mange andre steder.

Vi fjerner alt fra hele huse til enkelte vægge

Vi tilbyder både nedbrydning og bortkørsel af affald. Det kan være en hel bygning, hvis du for eksempel skal bygge et nyt hus.

Vi udfører desuden mindre nedrivningsopgaver, hvis der for eksempel skal fjernes en væg i et hus eller en lejlighed. Det kan også være nogle gamle kontorer, som skal omdannes til boliger.

Vi har seks medarbejdere, som har alle relevante certificeringer til håndtering af farligt affald. Dermed kan vi ligeledes tilbyde asbestsanering og anden miljøsanering.

Hvad er nedbrydning og nedrivning?

Nedrivning og nedbrydning er stort set det samme. En nedbrydningsopgave går typisk ud på først at rive bygningen ned. Dernæst går den ud på at nedbryde nedrivningsaffaldet. Måske er der byggematerialer, som kan genbruges.

Mursten og murbrokker skal måske knuses. Og resten kan sendes til forbrænding og deponering. Et nedbrydningsfirma skal være certificeret til at håndtere eventuelt farligt affald.

Kontakt os for at få et tilbud på din nedbrydning her

Du er velkommen til at få mere information om vores ydelser og priser, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en nedbrydningsopgave. Søger du hjælp til andre opgaver, såsom kloakservice, står vi som professionel kloakmester også til rådighed.

Du kan ringe til os på telefon 40 96 54 75 for at lave en aftale, eller du kan skrive til os på e-mail krcranders@gmail.com. Vi ser frem til at hjælpe dig med din nedbrydning!

Få et gratis tilbud

Udfylg formularen og få et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KLOAKARBEJDE

​Her står vi som autoriseret kloakfirma klar med vores ekspertise

Kontaktoplysninger

ENTREPRENØRFIRMAET KRC RANDERS ApS

Bøsbrovej 126, 8940 Randers SV

Tlf.: 40 96 54 75

E-mail: krcranders@gmail.com

Medlem af: